Свинско книжен кебап по китайски

Дата: 27.02.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
250 г свински бут без кост
1/4 ч. л. сусамово олио
1 ч. л. винен оцет
2 ч. л. пудра захар
2 с. л. соев сос
1 ч. ч. олио за пържене
2 клонки прясна целина
1 шепа соеви кълнове
1 лист китайско зеле
2 резена пресен джинджифил
2 резена бяла ряпа
1/2 морков
1/2 зелена чушка
1 щипка сол
 

Начин на приготвяне:
1
Свинско книжен кебап по китайскиМесото се нарязва на тънки ивици и се поставя в купа. Добавят се продуктите за маринатата, омесва се добре и се оставя да престои поне 30 минути.
2
Свинско книжен кебап по китайски 2Морковът, чушката, ряпата и китайското зеле се нарязват на тънки ивици, джинджифилът и целината се нарязват наситно.
3
Свинско книжен кебап по китайски 3Хартия за печене се нарязва на квадрати със страна 18-20 см. Във всеки се поставя по малко от месото, нарязани на ивици зеленчуци, соеви кълнове, джинджифил и целина. Квадратите се завиват като пликове и се оформят пакетчета.
4
Свинско книжен кебап по китайски 4Пакетчетата се поставят в сгорещеното в уок олио и се пържат 3-5 минути, като периодично се поливат с горещо олио. След това се разрязват по диагонал отгоре, разтварят се и се поднасят.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта