Свинско месо от буркан с картофи на фурна

Дата: 27.02.2015
Източник: anisne
ТИТЛА: Чирак
Свинско месо от буркан с картофи на фурна
 
Необходими продукти:
6 средно големи картофа
3 с. л. олио
3 стръка мащерка
3 скилидки чесън
1 средно голяма глава лук
1 буркан свинско месо
сол, черен пипер, червен пипер и джоджен на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Картофите се обелват и се нарязват на не много големи парчета с формата на полумесец. Оставят се да се киснат във вода.
2
Сгорещяваме олиото в дълбок тиган, след което изсипваме вътре нарязаните наситно скилидки чесън, нарязания наедро лук и мащерката.
3
След като се позапържат, слагаме месото. След като и то се позапържи, добавяме сол, червен и черен пипер на вкус и включваме фурната, да се загрява. Запържваме месото с подправките и махаме от котлона, на който поставяме вода да се сгрее.
4
Взимаме една тава. Отцеждаме водата от картофите и ги объркваме със сол и джоджен на вкус. Изсипваме месото от тигана в тавата, добавяме картофите и заливаме с водата, докато покрие продуктите. Печем около 30 минути на 300 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


124 ДУШИ ОНЛАЙН
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
Jah Nikolov се регистрира в сайта.
Preslava Tsoneva се регистрира в сайта.
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
Иван Ангелов се регистрира в сайта.
Ели Лилова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта