Свинско месо с туршия

Дата: 18.11.2009
Източник: Бон Апети
Свинско месо с туршия
 
Необходими продукти:
400 г месо от вратни пържоли
2 с. л. зехтин
300 г туршия (моркови, карфиол, чушки, зелени домати)
30 мл бяло вино
2 скилидки чесън
1 ч. л. червен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Свинско месо с туршияМесото се реже на хапки и се запържва 4–5 минути в зехтина.
2
Свинско месо с туршия 2Добавя се накълцаният чесън и се задушава с виното, докато течността се изпари.
3
Свинско месо с туршия 3Слага се туршията и когато всичко започне да се запържва, се добавя червеният пипер. Бърка се енергично, докато пусне аромата си.
4
Свинско месо с туршия 4Сипват се около 100 мл от соса на туршията и се задушава на тих огън 10–12 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


149 ДУШИ ОНЛАЙН
Verdjity Ivelinova коментира рецептата Мусака
Диляна Борисова се регистрира в сайта.
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта