Свинско "Нове"

Дата: 05.12.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г свински бут
1 к. ч. зехтин
100 мл червено вино
100 г стафиди
1 с. л. мед
1/2 ч. л. кимион
червен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Свинско Месото се нарязва на кубчета и се запържва в сгорещения зехтин.
2
Свинско В отделен съд се загряват червеното вино и медът, подправят се с кимион и червен пипер, добавят се стафидите и сосът се оставя да ври, докато виното се редуцира.
3
Свинско Когато сосът е готов, в него се слага запърженото месо и ястието къкри на слаб огън, докато месото омекне напълно.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


523 ДУШИ ОНЛАЙН
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
Стела Костадинова се регистрира в сайта.
Doncho Donchev се регистрира в сайта.
Георги Георгиев се регистрира в сайта.
Иванка Тошева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта