Свинско печено с оризово-зеленчуков микс

Дата: 21.05.2010
Източник: Бон Апети
Свинско печено с оризово-зеленчуков микс
 
Необходими продукти:
500 г свинско контрафиле
1 с. л. зехтин
200 г готов микс ориз със зеленчуци
1 с. л. краве масло
1 с. л. соев сос
сол и черен пипер на вкус
4 стръка мащерка за украса
 

Начин на приготвяне:
1
В загрят тиган се сипва зехтинът и се слага филето, овкусено със сол и пипер. Запечатва се по 3 минути от всяка страна и се слага да се пече около 10 минути в предварително загрята на 200 градуса фурна.
2
Миксът се приготвя според указанията на опаковката и накрая към него се добавят маслото и соевият сос.
3
Преди поднасяне оризът се оформя с метален пръстен или купичка, а до него се подрежда месото, нарязано на филийки. Украсява се с мащерката.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
Todor Georgiev се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova коментира рецептата Мусака
Диляна Борисова се регистрира в сайта.
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта