Свинско печено в латино стил

Дата: 15.12.2011
Източник: Бон Апети
Свинско печено в латино стил
 
Необходими продукти:
2 кг свинска плешка за маринатата:
4 скилидки чесън
1 връзка пресен риган
2 с. л. морска сол
1 с. л. черен пипер
3 с. л. зехтин
2 с. л. ябълков оцет
 

Начин на приготвяне:
1
Свинско печено в латино стил
Чесънът се прави на паста и се разбива с блендер заедно с другите продукти за марината.


2
Свинско печено в латино стил  2
В месото се правят прорези и след това се намазва със сместа. Оставя се да поеме ароматите за 3 часа в хладилника.


3
Свинско печено в латино стил  3
Слага се в тава с решетка и се покрива с фолио. Пече се в загрята на 150 градуса фурна за 4 часа.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

15.01.2016
здравейте аз бих искала да кажа много страхотни ястия вие сте публикували във този сайт
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


194 ДУШИ ОНЛАЙН
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта