Свинско по кръчмарски

ТИТЛА: Чирак
Дата: 06.02.2014
Свинско по кръчмарски
 
Необходими продукти:
3 средни картофа
1 глава лук
800 г свинско месо
10 печени чушки
1-2 домата (може и от консерва)
сол, черен пипер, подправка за зеленчуци



Начин на приготвяне:
1
Слагаме да варим картофите.
2
Нарязваме свинското месо на кубчета, чушките и лука.
3
След като картофите са се сварили ги нарязваме на малки кубчета (като за супа) и ги овалваме в подправката за зеленчуци.
4
Слагаме да пържим месото, което предварително сме овкусили със сол и черен пипер. След това добавяме лука.
5
Когато лукът стане прозрачен добавяме чушките, настърганото домати и картофите. Всичко се бърка на котлона около 5-10 мин. и се маха от котлона. Препоръчвам това да се прави в тенджера. По желание може отгоре докато още е топло да се настърже кашкавал.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

25.11.2014
много вкусно ястие
3.
Изпрати
лично съобщение

27.02.2014
Много вкусно! Бързо и лесно!
2.
Изпрати
лично съобщение

11.02.2014
Страхотно е!
1.
Изпрати
лично съобщение

22.01.2015
Стана много вкусно! Определено пак ще го сготвя! Виждам, че на картинката се виждат моркови, а в рецептата не присъстват.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


197 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: