Свинско по македонски

Дата: 03.10.2014
Източник: Биляна
ТИТЛА: Чирак
Свинско по македонски
 
Необходими продукти:
600 г свинско месо от бут
1 голяма глава кромид лук
400 г печени чушки
250 г печурки
2 средно големи моркова
1 с. л. олио
1 ч. л. сладък червен пипер
250 г заквасена сметана
сол и черен пипер на вкус
1 ч. л. ронена чубрица
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се нарязва на средно големи кубчета. Запържва се в олиото до получаване на златиста коричка. Изважда се от съда.
2
Нарязаните наедро гъби се запържват в мазнината от месото. Добавят се наситненият лук и нарязаните на тънки кръгчета моркови.
3
Месото се връща в съда, добавят се подправките и нарязаните на пръстени печени чушки. Прибавя се 1 ч. ч. вода и се готви 10-15 минути под капак.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

17.01.2015
Рецептата е много добра! Опитахме и ни хареса ... :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


216 ДУШИ ОНЛАЙН
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта