Свинско с бамя и мащерка

Дата: 01.12.2009
Източник: Бон Апети
Свинско с бамя и мащерка
 
Необходими продукти:
1 кг свински шол
1/2 връзка магданоз
сол и черен пипер на вкус
1 ч. л. червен пипер
100 мл зехтин
200 г домати
200 г моркови
1 глава лук
300 г бамя
мащерка за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Свинското се реже на хапки и се запържва в намазнен със зехтина тиган. Овкусява се със сол и черен пипер и се добавят наситненият лук, морковите, нарязани на кръгчета, бамята и червеният пипер. Сипват се 500 мл вода и огънят се намалява до умерен.
2
Ястието къкри 30 минути, опитва се дали е готово месото и се добавят доматите. Ако е необходимо, се долива вода и се оставя да къкри около 10 минути.
3
Украсява се с мащерка, наситнения магданоз и се поднася.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


132 ДУШИ ОНЛАЙН
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта