Свинско с кисели краставички

Дата: 06.01.2005
Източник: Бон Апети
Свинско с кисели краставички
 
Необходими продукти:
500 г обезкостена свинска плешка
1 ч. л. чубрица
1 ч. л. сушен магданоз (4-5 клонки пресен)
1 с. л. брашно
2 с. л. доматено пюре
4-5 с. л. олио
2 моркова
100 г глава целина
1 буркан кисели краставички
1 ч. л. червен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Свинско с кисели краставичкиМесото се нарязва на хапки. Запържва се в предварително загрятата мазнина, като първите 2-3 минути се пържи под капак, без да се разбърква. След това се разбърква и след 10 минути се изважда.
2
Свинско с кисели краставички 2Целината се нарязва на кубчета, морковите – на кръгчета. Запържват се за 1 минута в мазнината на месото, след което отново се поставя месото. Поръсва се с брашно и червен пипер. Налива се гореща вода, така че да покрие зеленчуците. Посолява се, къкри 30-40 минути под капак.
3
Свинско с кисели краставички 315 минути след като месото е започнало да се задушава, се налива разтвореното в топла вода доматено пюре. Добавят се нарязаните на ивички краставички. Ароматизира се с чубрицата и магданоза, долива се малко гореща вода.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


418 ДУШИ ОНЛАЙН
Anelia Peruhova се регистрира в сайта.
Валентина Стоева се регистрира в сайта.
Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта