Свинско с ориз на фурна

Дата: 12.02.2016
Източник: Маринела
ТИТЛА: Помощник готвач
Свинско с ориз на фурна
 
Необходими продукти:
800 г свинско месо
1 1/2 ч. ч. ориз
1 средно голяма глава лук
4 ч. ч. бульон (или вода)
3 с. л. олио
сол и черен пипер на вкус
магданоз
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се нарязва на парчета и се вари в подсолена вода.
2
Лукът се нарязва наситно и леко се запържва.
3
Добавя се почистеният и измит ориз. Посолява се, подправя се с черен пипер на вкус и се запържва, докато стане прозрачен.

4
Месото се подрежда в тава.
5
Добавя се оризът и се разбърква.
6
Прибавят се 4 ч. ч. от бульона от варенето на месото (или 4 ч. ч. вода) и наситнен магданоз.
7
Ястието се пече до готовност в предварително загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

24.10.2016
Стана страхотна!
2.
Изпрати
лично съобщение

12.10.2016
Изглежда вкусно, не съм сложила магданоз.
1.
Изпрати
лично съобщение

19.04.2016
Сполучлива и вкусна рецепта.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


220 ДУШИ ОНЛАЙН
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта