Свинско с праскови и грах

Дата: 09.11.2009
Източник: Бон Апети
Свинско с праскови и грах
 
Необходими продукти:
900 г свинско контрафиле
300 г праскови от компот
400 г грах
3 с. л. краве масло
4 с. л. зехтин за намазняване
стръкове мащерка или кълнове за украса
праскови от компот за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Филето се реже на порционни парчета, натрива се с намачканите праскови и маслото и се запечатва в намазнен със зехтина тиган за 3–4 минути от всяка страна.

2
Пече се в сгорещена до 200 градуса фурна 13 минути и се разпределя на порции в затоплени чинии.

3
Грахът се бланшира и се добавя към свинското.

4
Ястието се украсява с мащерка и с парчета плодове от компота.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта