Телешко бонфиле „Росини” с гъши дроб и сос "Трюфел", гарнирано с грах, аспержи и глазирани зеленчуци
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2014 Отдавна търся тази рецепта. Спомена ми от детството е, че ястието се се приготвяше в деня, в който се колеше прасето. Сервираше се с настърган хрян овкусен със сол, олио и оцет. Със него обаче трябва много да се внимава, слага се съвсем малко количество. Направих ястието и стана много хубаво, точно като в спомените ми.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...