Свинско със зелен фасул

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
400 г обезкостен свински бут
2 ч. л. брашно
2 ч. л. червен пипер
2 с. л. нарязан магданоз
6 с. л. олио
1 глава лук
2 моркова
3 домата
450 г зелен фасул
3 щипки копърово семе
 

Начин на приготвяне:
1
Свинско със зелен фасулМорковите и лукът се нарязват на кубчета и се запържват за 1 минута в сгорещеното олио.
2
Свинско със зелен фасул 2Месото се нарязва на порционни парчета, добавя се при зеленчуците и се запържва на силен огън, докато се зачерви леко от всички страни.
3
Свинско със зелен фасул 3Съдът се отдръпва от котлона, месото се поръсва с червен пипер и сол и се разбърква добре.
4
Свинско със зелен фасул 4Налива се един пръст вода, ястието се връща на котлона и се задушава под капак, докато течността се изпари.
5
Свинско със зелен фасул 5Останалото на мазнина месо се поръсва с брашното и се разбърква.
6
Свинско със зелен фасул 6Добавят се обелените и нарязани на дребни парчета домати, сипва се зеленият фасул и се налива вода, колкото да покрие продуктите.
7
Свинско със зелен фасул 7Подправя се с копърово семе, разбърква се отново и се оставя да къкри под капак около 20 минути.
8
Свинско със зелен фасул 8При сервиране ястието се поръсва с наситнен пресен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


284 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasilena Vasileva се регистрира в сайта.
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта