Сьомга на скара

Дата: 10.09.2009
Източник: Бон Апети
Сьомга на скара
 
Необходими продукти:
4 филета или котлета сьомга (800 г)
1 лайм за украса
сол и черен пипер на вкус
1/2 връзка магданоз
3–4 стръка риган
3–4 листа босилек
4 с. л. зехтин
1 с. л. балсамов оцет
 

Начин на приготвяне:
1
Рибата се овкусява със сол и черен пипер.
2
Подправките за билковата смес се наситняват и се смесват в купа със зехтина и оцета.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

23.04.2015
Маринатата е страхотна! Аз добавих обаче и соев сос и не сложих сол, тъй като соевия сос е достатъчно солен. На снимката изглежда малко повече препекан котлета, но всъщност беше супер ( май скарата е за смяна :) ).
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


279 ДУШИ ОНЛАЙН
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
Ради Стоева се регистрира в сайта.
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта