Сьомга по канадски

Дата: 17.04.2004
Източник: Бон Апети
Сьомга по канадски
 
Необходими продукти:
2 котлета сьомга
кафява захар за паниране
2–3 картофа
4–5 стръка магданоз
1/2 с. л. розмарин
1/2 с. л. босилек
4 с. л. олио за пържене
30 г краве масло
 

Начин на приготвяне:
1
Сьомга по канадскиКартофите се нарязват на кубчета, поставят се в подходяща купа, сипва се малко вода и се слагат в микровълновата фурна на пълна мощност. Варят се 6 минути.
2
Сьомга по канадски 2Филетата се осоляват, подправят се с черен пипер, овалват се в захарта и се пържат в нагорещен тиган без мазнина от двете страни по 3 минути, след което се поставят в предварително затоплени порционни чинии.
3
Сьомга по канадски 3В нагорещен тиган се сипва олиото и се сотират сварените картофи, докато почервенеят. След това се прибавят нарязаният наситно магданоз и останалите подправки.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

16.02.2015
Рибката стана много вкусна, пекох я в уок тиган без мазнина.
1.
Изпрати
лично съобщение

16.02.2015
Толкова е мазна сьомгата, че дори ми се наложи по време на печене, на няколко пъти да изливам мазнината :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта