Сьомга с крем сирене Филаделфия и див лук

Дата: 08.07.2015
Източник: Stefka Stoyanova
ТИТЛА: Хоби готвач
Сьомга с крем сирене Филаделфия и див лук
 
Необходими продукти:
50 г твърд бял хляб (нарязан)
2 с. л. фино настъргана лимонова кора
4 филета от сьомга
100 г крем сирене Philadelphia с билки
200 г микс от зелени салати
1 лимон
 
Бон Апети препоръчва:
Philadelphia с билки – запазвайки богатия вкус на крем сиренето, билките прибавят аромат и свежест, прекрасна комбинация за всякакви рецепти с пикантен нюанс
 

Начин на приготвяне:
1
Загрейте фурната на 180 градуса.
2
Смелете хляба на фини трохи и ги разбъркайте с настърганата лимонова кора.
3
Намажете филетата от сьомга с дебел слой крем сирене Philadelphia с билки и ги сложете в намазана с олио тава за печене с висок борд.
4
Поръсете рибните филета с хлебните трохи, притиснете ги леко и ги изпечете за 20-25 минути във фурната.
Сервирайте със зелената салата и шайби лимон.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

26.08.2016
Гарнирах със задушени зеленчуци.Стана чудноо!
2.
Изпрати
лично съобщение

08.08.2016
Бързо, лесно и мнооого ВКУСНО!
1.
Изпрати
лично съобщение

23.07.2015
Вкусно! Благодаря :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


128 ДУШИ ОНЛАЙН
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта