Табуле

Дата: 13.12.2014
Източник: Cornelia Filipova
ТИТЛА: Главен готвач
Табуле
 
Необходими продукти:
4 връзки магданоз
1 домат
1/2 краставица
300 г киноа (булгур или кускус)
1 лимон
1 глава кромид лук
30 мл зехтин
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Киноата се вари в съотношение 1:3, като към врящата и подсолена вода се добавя предварително измитата киноа. Зрънцата киноа се сваряват бързо, приблизително за около 15-20 минути, когато са готови, зрънцата стават прозрачни в средата, а около тях остават бели пръстенчета, които често се разкъсват.
2
Измивате магданоза, отстранявате дръжките и го нарязвате надребно. Към него добавяте и нарязаните на дребни кубчета домат, краставица и лук. Семките на домата се отстраняват предварително.
Подобни рецепти:
Коментари (6)
6.
Изпрати
лично съобщение

22.03.2016
Вкусно.
5.
Изпрати
лично съобщение

29.09.2015
Моята версия е с булгур. Стана много вкусно!
4.
Изпрати
лично съобщение

06.04.2015
Получи се добре, но количеството според мен е за много повече от 3 порции, или предложеният грамаж на киноата е сбъркан.
3.
Изпрати
лично съобщение

30.03.2015
Направих я с булгур и без краставица (просто исках по-бързо да си хапна и нямах време за магазина). Стана много свежа и вкусна!
2.
Изпрати
лично съобщение

16.03.2015
Лично аз намалих магданоза на 2 връзки и добавих 1 авокадо!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


198 ДУШИ ОНЛАЙН
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
Оля Нешкова се регистрира в сайта.
Яна коментира рецептата Тарт с гъби и спанак
Полина Петрова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта