Крем от маскарпоне с мисо
Лора и Стоян
7. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2016 Направих ги,но със сладко от боровинки,станаха супер.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
15.02.2015 страхотни са !
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
12.02.2015 ок
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2015 Янина, времето за втасване е относително и зависи от температурата в помещението, но средно е около 40-50 минути.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2015 Радослава, могат да се сиропират със захарен сироп, овкусен с портокал или розова вода.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...