Тарама хайвер от Силистра

Дата: 10.05.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г хайвер от шаран
300 мл олио
1 глава лук
1 ч. л. сол
сокът от 1 1/2 лимон
 

Начин на приготвяне:
1
Тарама хайвер от СилистраХайверът се слага в голяма купа и се разбива. След това се осолява и се оставя да престои една нощ, за да се "опече".
2
Тарама хайвер от Силистра 2Олиото се налива в хайвера постепенно, за около 15-20 минути, така че хайверът да го поеме.
3
Тарама хайвер от Силистра 3След това се прибавя нарязаният наситно лук, налива се лимоновият сок и се разбърква добре.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

29.08.2014
Не ми хареса с хайвера от шаран!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта