Тарама хайвер

Дата: 03.06.2005
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г сол
100 г хайвер от калкан
100 мл олио
1/2 глава лук (60 г)
15 филии хляб
 

Начин на приготвяне:
1
Тарама хайверХайверът се поставя в буркан, посолява се и се оставя да престои 10 дни, за да узрее.
2
Тарама хайвер 2Готовият хайвер се изважда и се смесва с предварително накиснатия във вода хляб (без кората) и нарязания наситно лук.
3
Тарама хайвер 3Сместа се пасира, като на тънка струя се добавя олиото.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта