Таратор от коприва

Дата: 30.04.2004
Източник: Бон Апети
Таратор от коприва
 
Необходими продукти:
150 г коприва
7–8 скилидки чесън
1 кофичка кисело мляко
1 к. ч. орехи
2 с. л. олио
 

Начин на приготвяне:
1
Таратор от коприваКопривата се попарва с гореща вода и се отцежда. След това се нарязва наситно и заедно с чесъна се смачква в хаванче.
2
Таратор от коприва 2Киселото мляко се разбива с телена бъркалка, а орехите се запичат в сух тиган.
3
Таратор от коприва 3В подходящ съд се смесват копривата и чесънът с киселото мляко и се прибавят ореховите ядки.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта