Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо

Дата: 10.04.2008
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
200 г консервирана царевица
200 г консервиран червен фасул
3-4 сушени мариновани домата
1 зелена чушка
1 стрък пресен лук
1 авокадо
лимонов сок на вкус
за заливката:
1 връзка магданоз
2 стръка пресен лук
2 с. л. кетчуп
1 ч. л. чесън на прах
1 ч. л. ябълков оцет
1 щипка девесил
1 ч. л. джоджен
6 с. л. олио
1/2 ч. л. захар
1 ч. л. сол
чили на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадоМагданозът се пасира с лука, чесъна на прах, джоджена, девесила, захарта, солта, олиото, оцета, кетчупа и чилито.
2
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо 2Чушката се нарязва на колелца.
3
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо 3Авокадото се почиства и месестата част се полива с лимонов сок.
4
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо 4Доматите се нарязват на тънки ивици.
5
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо 5В средата на порционна чиния се поставя готварски пръстен и в него до средата се сипва фасул.
6
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо 6Върху фасула се подреждат кръгчетата чушка и царевицата и се притискат добре с помощта на лъжица.
7
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо 7Овкусяват се със заливката и се покриват с парченца авокадо.
8
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо 8Украсява се с ивиците домати и пръстенът се отстранява.
9
Тарт от зрял фасул с царевица и авокадо 9Ястието се поръсва с наситнен лук.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


200 ДУШИ ОНЛАЙН
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта