Тарт с яйца и колбаси

Дата: 04.09.2011
Източник: Бон Апети
Тарт с яйца и колбаси
 
Необходими продукти:
300 г нарязан стар хляб
4 яйца
500 мл прясно мляко
300 г салам “Закуска”
300 г кашкавал
2 щипки самардала
 

Начин на приготвяне:
1
Тарт с яйца и колбаси
С маслото се намазва дъното на тава, в която се подреждат филиите, една до друга.


2
Тарт с яйца и колбаси 2
Яйцата се разбиват и към тях се добавя млякото, нарязният наститно салам и настърганият кашкавал. Овкусява се със самардалата.


3
Тарт с яйца и колбаси 3
Получената смес се изсипва върху хляба и тарта се слага да се пече в предварително загрята на 180 градуса фурна за 20 минути.


Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

31.03.2015
Нямах самардала и замених с чубрица, но се получи много добре :)
1.
Изпрати
лично съобщение

04.02.2014
яко
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


294 ДУШИ ОНЛАЙН
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
Anny Grigorova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Елена Миланова коментира рецептата Домашен бекон
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта