Тарта с лапад и лаврак

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Тарта с лапад и лаврак
 
Необходими продукти:
200 г филе от лаврак
10 готови тарталети
60 мл зехтин
20 мл лимонов сок
250 г лапад (спанак)
2 стръка зелен лук
1 домат
1/2 глава кромид лук
2 с. л. зехтин
 

Начин на приготвяне:
1
Тарта с лапад и лаврак Лападът и нарязаният наситно лук се задушават 4-5 минути. Доматът се настъргва на ситно ренде и се добавя в задушените зеленчуци. Оставя се да изстине.
2
Тарта с лапад и лаврак  2Лавракът се нарязва на тънки ивици. Приготвя се марината от три части зехтин и една част лимонов сок и лавракът се оставя да престои в нея около 3 часа.
3
Тарта с лапад и лаврак  3Тарталетите се пълнят с охладената зеленчукова смес. Маринованите филета се навиват на малки рулца и се слагат върху тарталетите. Сервира се.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта