Тартар от питая, морски дарове, краставички и майонеза

Дата: 18.06.2010
Източник: Бон Апети
Тартар от питая, морски дарове, краставички и майонеза
 
Необходими продукти:
1 плод питая
150 г майонеза
100 г броколи
100 г кисели краставички
100 г пушена херинга
100 г мариновани бейби октоподчета (мариновани калмари)
100 г червен лук
сокът от 1 лайм
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Плодът се реже през средата, издълбава се с лъжица и така се получават купички за сервиране.
2
Броколите се накъсват на розички и се сваряват за 4–5 минути в подсолена вода. Оцеждат се и се смесват в купа с останалите продукти, като краставичките и питаята се режат на кубчета, октоподчетата – на половина, херингата – на лентички, лукът – наситно. Овкусяват се с лимоновия сок, сол и черен пипер. Добавя се майонезата и всичко се разбърква.
3
Издълбаните половинки на плода се пълнят с тартара и се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


271 ДУШИ ОНЛАЙН
Vasilena Vasileva се регистрира в сайта.
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта