Тас кебап

Дата: 26.07.2008
Източник: Бон Апети
Тас кебап
 
Необходими продукти:
1 кг картофи
1 ч. л. червен пипер
6-7 с. л. олио
1 в. ч. бяло вино
1 ч. ч. доматено пюре
2 дафинови листа
4-5 скилидки чесън
4-5 глави лук
500 г свинско месо
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Тас кебапМесото се нарязва на парчета и се запържва в загрято олио, като непрекъснато се разбърква.
2
Тас кебап 2Лукът и обелените картофи се нарязват на кубчета, след което лукът се задушава с месото.
3
Тас кебап 3Подправя се с червен пипер, добавят се картофите и се разбърква.
4
Тас кебап 4Сипват се виното и около 1 л вода. Вари се под капак, докато картофите омекнат.
5
Тас кебап 5Когато картофите са почти готови, се слагат чесънът, доматеното пюре, дафиновите листа, черният пипер и солта. Ястието се вари още 15-20 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта