Крем супа от чесън
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
08.05.2020 Супата е интересна, като вкус много приятна. Беше доста трудно постигането на хомогенна структура на кюфтенцата без добавяне на течност, а след това оформянето им. Не знам каква е идеята на готвенето на пара, всъщност те много се слепват така или трябва да се готвят поетапно, но това би отнело много време. Количеството за направата им ми се стори също много голямо.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...