Яхния с агнешко и тиквички
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
21.02.2022 Прилагам снимка, защото виждам, че на предния ми коментар не е излязла
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.02.2022 Супер рецепта! Стана много вкусно и телешкия дроб беше много сочен!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
13.01.2018 Стана много вкусно, но дроба ми беше жилав. Явно съм го пържила твърде дълго. Ще пробвам пак
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2016 Аз полентата я пропуснах,но дробът стана много вкусен.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...