Телешки шишчета

Дата: 09.08.2016
Източник: Марина
ТИТЛА: Експериментатор
Телешки шишчета
 
Необходими продукти:
400 г телешко месо за готвене
50 мл соев сос
1 щипка джинджифил на прах
1 глава лук
кимион и сол на вкус
зехтин за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се нарязва на не много големи кубчета за да могат да се изпекат добре и от двете страни.
2
Всички подправки се смесват в купа, заедно със соевия сос и месото се слага в сместа. Купата се покрива с прозрачно фолио и се оставя в хладилник за 4-5 часа.
3
След това месото се набожда на шишчета, като се редува с нарязан лук.
4
Шишчетата се нареждат в оребрен тиган, заливат се с малко зехтин и всяко се пече от двете страни, до готовност.



Съвети:
В зависимост от предпочитанията ви може да добавите и други зеленчуци на шишчетата.

Шишчетата може да се изпекат и на скара (или барбекю).
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта