Телешко на тиган

Дата: 04.04.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
600 г телешко бонфиле
110 г сирене „Грана падано“
70 г краве масло
200 мл бяло вино „Гевюрцтраминер“
2 скилидки чесън
сол и пипер меланж на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Телешко на тиганТелешкото се почиства от ципите и се реже на тънки парчета.
2
Телешко на тиган 2Овкусява се със сол и пипер меланж и се овалва в настърганото сирене, като се притиска.
3
Телешко на тиган 3Чесънът се обелва и се смачква. Пуска се в 50 г сгорещено масло, за да ароматизира мазнината.
4
Телешко на тиган 4Месото се пържи на няколко пъти от двете страни за кратко и се изважда.
5
Телешко на тиган 5В същия съд се налива виното и се оставя на котлона, докато течността се редуцира.
6
Телешко на тиган 6Добавя се и сокът, който се е отделил от месото в чинията.
7
Телешко на тиган 7Готовият сос се прецежда и се монтира с 20 г студено масло.
8
Телешко на тиган 8Телешкото се залива със соса и се поднася с гарнитура по избор.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

25.11.2016
Радостина, може да използваш пармезан.
3.
Изпрати
лично съобщение

03.11.2016
С какво мога да заместя сирене \'Грана падано\'?
2.
Изпрати
лично съобщение

03.05.2016
Много вкусна и лесна рецепта! Импровизирах на бързо и направих гарнитура, рьощи, станаха много вкусни!
1.
Изпрати
лично съобщение

23.04.2016
Много вкусно :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта