Сочни свински котлети
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
21.03.2017 Здравейте,
Специално си направих регистрация за да Ви поздравя за чудесната рецепта! Преди малко я сготвих и вече няма нищо останало. Соса е прекрасен. Благодаря Ви!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Ентракот и контрафиле са две различни неща. А и между ребрата не може да се извади пържола, затова е уточнено, че става въпрос за месото НАД ребрата. За съжаление тук не можем да публикуваме снимки, за да онагледим, за какво точно иде реч. Относно монтирането, това в случая е кулинарен термин и съвсем не става въпрос само за овкусяване,а за придаване на плътност и блясък. Думата монтирам има много приложения и не бива да се свързва единствено с монтьорите в автосервизите.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Доколкото ми е известно-"ентракот"/ което още означава- женска пържола-пържола без кост- се получава между ребрата/, а това месо е се нарича контрафиле: Също така при приготвянето не можем да кажем/монтирам- тъй като не говорим за монтиране на двигатели или нещо подобно/- а във случая се казва доувкосяване!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...