Агнешкa плешка с хрупкава коричка
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2018 Вкусната луксозна кухня за мене започва с Пейпър сос. Когато имах възможност да се докосна до истинското телешко бон филе нямаше как да не потърся този сос в Интернет. Спрях се на по-горната рецепта.
Уау. Не съжалявам. Божествен е. Няма човек на който да съм го сервирал и който не си е "облизвал чинията".
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
03.02.2014 яко
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...