Печено мляно месо по средногорски
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.11.2015 Цветно и много ароматно ястие. Сготвих го в есенно-зимен вариант - със стари картофи и замразен боб. Боба добавих накрая заедно със замразения грах. Сложих и малко сол още при варенето на месото. Леееко модифицирах рецептата като добавих и лъжица горчица след като завряха картофите.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...