Телешко в собствен бульон, пипер меланж и карамелизирани бейби моркови

Дата: 17.03.2010
Източник: Бон Апети
Телешко в собствен бульон, пипер меланж и карамелизирани бейби моркови
 
Необходими продукти:
350 г телешки шол
1 ч. л. пипер меланж
1 ч. л. брашно
2 с. л. олио
1 с. л. краве масло
100 мл бяло вино
300 г бейби моркови (обикновени)
1 с. л. захар
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Телешкото се реже на шайби (с дебелина около 1 пръст) и се овкусява с половината от натрошения пипер. Запържва се в маслото и олиото, след което се изважда от тигана и се сипва виното. Когато започне да извира, се добавя останалата част от пипера и сосът се сгъстява с брашното.
2
Морковите се карамелизират, като захарта се слага в сух тиган, изчаква се да се втечни и да започне да променя вкуса си и се добавят морковите, които се сотират.
3
Ястието се сервира, като телешкото се полива със соса и се гарнира със сотираните моркови.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта