Телешко варено

Дата: 10.10.2001
Източник: Бон Апети
Телешко варено
 
Необходими продукти:
1/2 кг телешки джолан
1 ч. ч. оцет
магданоз
черен пипер на зърна
1 резен целина
3 картофа
3 моркова
1 глава лук
3 домата
1 ситно настърган корен от хрян
 

Начин на приготвяне:
1
Телешко вареноЛукът, морковите и целината се нарязват наедро. Приготвя се хрянова заливка, като настърганият хрян и оцетът се смесват в купичка.
2
Телешко варено 2Джоланът се залива със студена вода и се вари в тенджера под налягане заедно с лука, черния пипер, лъжичка сол и резен целина около 1 час (отчита се след завъртане на винтила).
3
Телешко варено 3Парата се изпуска и в супата се поставят нарязани наедро картофи, моркови и обелени домати. Тенджерата се затваря и супата се вари 10 минути. Джоланът се почиства от кокала, месото се нарязва на едри порционни парчета. В купички се сипват парче месо, бульон и зеленчуци. Подправя се с хрянова заливка на вкус.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

15.03.2016
Любима рецепта :-)
2.
Изпрати
лично съобщение

18.01.2016
Вкусна рецепта
1.
Изпрати
лично съобщение

01.01.1970
много вкусно!...
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта