Телешко задушено с тъмна бира по ирландски

Дата: 18.03.2006
Източник: Бон Апети
Телешко задушено с тъмна бира по ирландски
 
Необходими продукти:
1 кг телешко месо от плешка
300 г моркови
300-400 мл телешки бульон
250 мл тъмна бира
1 голяма глава лук (200 г)
5-6 с. л. олио
2-3 щипки мащерка
2 дафинови листа
 

Начин на приготвяне:
1
Телешко задушено с тъмна бира по ирландскиМесото се нарязва на малки парчета и се запържва в загрятото олио. След това се прехвърля в глинен гювеч.
2
Телешко задушено с тъмна бира по ирландски 2Морковите се нарязват на жулиени, лукът – на полумесеци. Добавят се в гювеча и се заливат с 250 мл бира и с телешкия бульон.
3
Телешко задушено с тъмна бира по ирландски 3Ястието се подправя с мащерка, сол и дафинов лист. Гювечът се поставя в студена фурна. Пече се около 2-3 часа при температура 160 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


210 ДУШИ ОНЛАЙН
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта