Тепси кебап

Дата: 02.10.2016
Източник: Gergana Tsvetanova
ТИТЛА: Експериментатор
Тепси кебапТепси кебап
 
Необходими продукти:
1 кг свинско месо
5-6 стръка праз
2 домата
1 с. л. доматено пюре
3 дафинови листа
1 с. л. червен пипер
1/2 ч. ч. олио
1/2 ч. ч. вода
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Месото се нарязва на парчета и се запържва в олиото. Прехвърля се в тавата, в която ще се пече ястието.
2
Празът се почиства, измива се и се разполовява по дължина, след което се реже на полумесеци. Добавя се към месото.
3
Слагат се и настърганите домати и подправките. Сипват се водата и малко олио.
4
Ястието се пече в предварително загрята фурна, до готовност - докато остане на мазнина.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

19.11.2016
Апетитно изглежда
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта