Тетевенска гъбена чорба

Дата: 08.05.2004
Източник: Бон Апети
Тетевенска гъбена чорба
 
Необходими продукти:
200 г манатарки
2 глави лук
6–8 стерилизирани джанки
1 ч. ч. ориз
1 ч. л. чубрица
1/2 ч. л. червен пипер
1/2 ч. л. сол
2 сухи люти чушки
 

Начин на приготвяне:
1
Тетевенска гъбена чорбаМанатарките се сваряват за 30 минути в подсолена вода.
2
Тетевенска гъбена чорба 2Лукът се нарязва наситно, слага се при гъбите и се оставя да къкри още 10 минути.
3
Тетевенска гъбена чорба 3Добавят се оризът и джанките, а накрая – подправките и целите люти чушки.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


295 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта