Сладкиш с круши и маскарпоне
Лора и Стоян
14. |
Изпрати
лично съобщение |
14.11.2021 Стана чудесен! Много добра рецепта. Определено пак ще го приготвя.
|
13. |
Изпрати
лично съобщение |
25.05.2020 Бива
|
12. |
Изпрати
лично съобщение |
11.01.2018 И при мен се получи глетав! Много жалко за отделеното време и продукти
|
11. |
Изпрати
лично съобщение |
10.11.2014 Получи ми се глетав ,не знам защо.еВъпреки това го хапнахме
|
10. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2014 Не знам дали е лесен, но отнема немалко време. И въпреки дългото печене пак стои някак теклаво, недопечено... Изядохме го, но втори път не бих се заела...
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...