Тиква "Знам си"

Дата: 26.02.2005
Източник: Бон Апети
Тиква
 
Необходими продукти:
1/2 кг тиква
1 л мляко
6 яйца
1 ч. ч. захар за карамела
6 с. л. захар за крема
1 капсула ванилова есенция
 

Начин на приготвяне:
1
Тиква Обелената тиква се нарязва на средни по големина парчета. Подреждат се в тава и се пекат в предварително нагорещена до 220 градуса фурна.
2
Тиква Захарта за карамела се карамелизира в дълбок тиган. След това се изсипва върху изпечената тиква.
3
Тиква Яйцата се разбиват с миксер. Добавят се останалата захар, млякото и есенцията. Тиквата се залива със сместа и се връща във фурната. Пече се до готовност при температура 220-250 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
Jah Nikolov се регистрира в сайта.
Preslava Tsoneva се регистрира в сайта.
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта