Ябълкови пръчици
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
10.12.2014 Пробвах да ги направя като мишлета и ми се получиха малко твърдички. Може би в оригиналния вид няма да се изсушат толкова.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
19.03.2014 Вместо на руло, направих на малки топчета във формата на мишлета и сложих да се пекат (1 тава).
Останалото сложих да се пече в кръгла форма и след като изстина разряза на две и слепих със сладко от сливи с канела..... всичко изпапкахме :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...