Топъл шоколад

Дата: 30.01.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 л вряла вода
120 г натурален шоколад
5 с. л. мед
разбита сметана за гарниране
 

Начин на приготвяне:
1
Топъл шоколадВ тенджера се налива 1 л вода и се загрява.
2
Топъл шоколад 2Към врялата вода се добавя медът, кипва се и се оттегля от котлона.
3
Топъл шоколад 3Шоколадът се нарязва на малки парчета.
4
Топъл шоколад 4След като водата се оттегли от котлона, в тенджерата се сипва наситненият шоколад. Разбърква се, докато шоколадът се разтопи.
5
Топъл шоколад 5Сместа се налива в купата на блендер и се разбива.
6
Топъл шоколад 6Щом стане на пяна, шоколадът се налива в подходящи чаши.
7
Топъл шоколад 7Шоколадът се гарнира с разбита сметана.
8
Топъл шоколад 8Накрая се поръсва с канела на вкус и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


283 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Захарен пирог
Николета Чераджийска-Тодорова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта