Топаник

Дата: 28.05.2003
Източник: Бон Апети
Топаник
 
Необходими продукти:
1/2 стар хляб
1 бучка сирене
2 с. л. олио
3-4 с. л. масло
 

Начин на приготвяне:
1
ТопаникХлябът се начупва на парчета. В тенджера се загряват олиото и маслото и когато маслото се разтопи, се сипват парчетата хляб. Разбърква се добре.
2
Топаник 2След това се натрошава сиренето, разбърква се и се запържва за кратко. Ястието се сваля от огъня и е готово за консумация.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


370 ДУШИ ОНЛАЙН
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта