Топка от сирена

Дата: 25.12.2015
Източник: Stoian Atanasov
ТИТЛА: Чирак
Топка от сирена
 
Необходими продукти:
200 г синьо сирене
300 г сирене „Крема“
300 г извара
100 г прошуто
100 г печени червени чушки
100 г микс от различни ядки (по избор)
50 г краве масло (със стайна температура)
 

Начин на приготвяне:
1
Червените чушки и прошутото се нарязват наситно.
2
Ядките се смилат.
3
Двата вида сирене, маслото и изварата се разбъркват в купа с миксер.
4
Добавят се чушките, прошутото и ядките.
5
В друга купа се слага прозрачно фолио и сместа се изсипва вътре. Заглажда се и се покрива с прозрачно фолио.
6
Ястието се остава да престои в хладилник, докато маслото стегне. Сервира се върху чиния, поръсена с ядки.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


274 ДУШИ ОНЛАЙН
Ginka Georgieva се регистрира в сайта.
Валентина Христова се регистрира в сайта.
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта