Топла салата от айсберг

Дата: 28.09.2011
Източник: Бон Апети
Топла салата от айсберг
 
Необходими продукти:
300 г салата “Айсберг”
2 скилидки чесън
1 с. л. сос от стриди
1 с. л. светъл соев сос
1 натриев глутамат
сол на вкус
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Топла салата от айсберг
Салатата “Айсберг” се почиства и се нарязва наедро.


2
Топла салата от айсберг 2
Чесънът се наситнява и се запържва за кратко заедно с малко олио в уок.


3
Топла салата от айсберг 3
Добавя се салатата и също се запържва за кратко, при непрекъснато бъркане. Овкусява се с натриевия глукамат, соса от стриди и светлия соев сос. Разбърква се и съдът се сваля от огъня.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


146 ДУШИ ОНЛАЙН
Denitsa Grudeva се регистрира в сайта.
Ginka Georgieva се регистрира в сайта.
Валентина Христова се регистрира в сайта.
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта