Торта "Гараш"

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Торта
 
Необходими продукти:
300 г смлени орехи
200 г масло
50 г какао
6 яйца
2 ч. ч. пудра захар
2 пакетчета ванилия
 

Начин на приготвяне:
1
Торта В купа се слагат 6 жълтъка, захар, какао и масло и се разбиват, докато се получи гъст крем. Част от него се отделя, за да се намаже тортата.
2
Торта Към крема се прибавят орехите, ванилията и разбитите на сняг белтъци. Разбъркват се добре.
3
Торта Сместа се изсипва в намазана с масло и облепена с хартия за печене тава.
4
Торта Пече се в слабо загрята фурна при температура 120-130 градуса до готовност (около час и 15 минути). След като изстине напълно, блатът се намазва с крема и се украсява с орехи.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

10.03.2014
Класика за любителите на шоколадовите изделия!
2.
Изпрати
лично съобщение

10.03.2014
Тортата става наистина много вкусна.
1.
Изпрати
лично съобщение

10.03.2014
ммм вкусна
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


240 ДУШИ ОНЛАЙН
Гергана Спасова коментира рецептата Лазаня "Болонезе"
Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта