Торта с хляб

Дата: 24.11.2014
Източник: Тина Илиева
ТИТЛА: Чирак
Торта с хляб
 
Необходими продукти:
21 филийки хляб
около 800 мл прясно мляко
7-8 с. л. захар
около 300 г слдко (конфитюр, мармалад)
3-4 с. л. маргарин
1/2 пакетче нишесте
 

Начин на приготвяне:
1
За плънката се използват маргаринът и сладкото.
2
За заливката на хляба се използват 2-3 с. л. захар с 300 мл прясно мляко.
3
За заливката накрая се използва останалото прясно мляко, захарта и нишестето.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

12.12.2014
много идейно.
1.
Изпрати
лично съобщение

28.11.2014
Не е добавено ;) Приготвяне: Изчистват се филийките хляб от коричките и се реди ред в тавичка, заливат се с малко от млякото и захарта, намазва се със сладкото и маргарина и се реди втори ред хляб, пак се залива с млякото и захарта, намазва се с другата част от сладкото и маргарина и се слага последен ред хляб, залива се с мляко и захар и се покрива с направеното нишесте. Украсява се по желани
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта