Домашни бонбони
Лора и Стоян
18. |
Изпрати
лично съобщение |
17.04.2015 Беше много вкусна
|
17. |
Изпрати
лично съобщение |
12.10.2014 Тортата е страхотна. Когато я приготвям пак бих сложила по малко захар на белтъчения крем.
|
16. |
Изпрати
лично съобщение |
04.07.2014 Тортата стана много вкусна,но за съжаление 10 минути след изваждането от хладилника,кремовете се втечниха и леко се разтече.Въпреки това гостите я хапнаха с удоволствие :).
|
15. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2014 Изключително добра рецепта! Много вкусна! Замених бадемите с орехи, а в белтъчния крем не съм слагала слагала ядки, защото нямах под ръка печени орехи. И вместо ликьор за сиропиране използвах коняк, затоплен с няколко лъжици захар. Стана страхотно.
|
14. |
Изпрати
лично съобщение |
28.03.2014 Направих тортата, но добавих един целувчен блат и намалих ядките. Стана страхотна.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...