Задушени смокини под коричка със сладолед от лешници
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.05.2015 Много интересна стана тортата, сложих продукти за две, като се опече я разрязах наполовина, вместо да заливам с захарен сироп, слагам малко Кока Кола, стават много ароматни ( по половин чаша за всеки блат). Намазах двете половини с маслен крем (масло и пудра захар, но го разбих доста за да стане гладък) и сложих 2 намачкани банана по средата. На другата сутрин разтопих черен 1 и пол. шоколад с малко масло и я намазах отгоре и отстрани. Поръсих с малко кокосови стърготини отгоре. Това беше тортата за моят именник Георги :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...